Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam darmowego hostingu www pod MyBB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jaki polecacie darmowy hosting serwerów www pod forum MyBB.

Nie podawajcie hostinger, keed gdyż na nich mybb nie działa tzn.nie loguje do panelu ...

Czekam.

Opublikowano

keed.pl, hostinger.pl, wszystkie masówki z panelami cpanel, nie działa na nich MyBB, tzn po instalacji owego skryptu raz sie zalogowałem i następnym razem już się nie da.

Niby loguje ale nie zalogowano. Próbowałem wiele sposobów i niw działa na tych masówkach ;/

Chodzi mi o jakiś darmowy który nie.posiada cpanel, może być taki typu cba.pl ale inny np. z DirectAdmin.

Opublikowano

Nie wiem czemu masz jakiś problem z hostinger, miałem kiedyś tam forum MyBB i działało dobrze bez problemów (chyba że robiłeś coś w IFrame to wtedy ja miałem jakieś problemy, nie wiem czemu).

Oraz także polecam hostinger nadal ;)

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie lepiej zainwestować w serwer w mintshoście za 30zł rocznie? Wychodzi Ci to 2,5zł/msc i nie będziesz musiał się martwić o żadne pierdoły, że coś Ci działać nie będzie.

Opublikowano

vior.pl - Zarejestruj się Napisz zgłoszenie w temacie FREEMPCUSER i dostaniesz na rok za darmo.

MyBB działa poprawnie, wielu naszych klientów posiada fora oparte na owym  skrypcie i działa bezproblemowo.

Opublikowano

Zamiast korzystać ze słabych jakościowo hostingów które nie zawsze są stabilne warto zajrzeć do firmy Cal pl mają jedną z lepszych ofert jeżeli chodzi o hosting.

Kontrola z ZUS czy Urzędu Skarbowego, nasze biuro https://biuro.sosnowiec.pl/ zajmie się tym za ciebie. Nasze biuro zajmie się kontaktami z Urzędem  Skarbowym oraz Zakładem Ubezpieczeń Społecznych, przygotuje dokumenty i przedłoży je w odpowiedniej instytucji w obowiązującym terminie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na pewno tak hehe ;-) Ale akurat zgadzam się z tym, że każdy darmowy hosting jest gwarancją problemów - nie ma opcji, aby jakość gwarantował serwer, który macie całkowicie za darmo. Robilibyście coś takiego bez kasy?

Opublikowano

Ja osobiście polecam Hosting:

Vior.pl

Ponieważ, są tanie ceny od 1 do 10 złotych, gwarancja i różne takie co ci się na pewno spodoba.

Mówiąc/pisząc o tych darmowych hostingach, nie opłaca ci się, ponieważ, na cba wyłączą ci to i owo za byle gó**o, + masz gwarancje reklam na stronie.

No ale też hostingiem darmowym jest:

www.5v.pl

Nawet dobry hosting, sam kiedyś go używałem naprawdę polecam go, bo brak reklam i dlatego hosting ma od mnie +, Ale pamiętaj że na stronę swoją nie wejdziesz przez, www.twojastrona.5v.pl tylko http://twojastrona.5v.pl lub twojastrona.5v.pl, zależy, ale naprawdę polecam :)

68202772759833801610.jpg

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Daj sobie spokój. Masz za 5 dyszek rocznie normalne konta hostingowe, więc po co się bawić w darmówkę, która jest gwarancją problemów? Gdzie support? Gdzie parametry? I na takich usługach konta znikają dosłownie z niczego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@lotka

>> która jest gwarancją problemów?

Jakich problemów? Żadnych konkretów nie napiszesz, a piszesz banialuki

Nie pisze banialuk tylko fakty, darmowe hostingi mają wiele ograniczeń, słabe parametry i tak skonstruowane regulaminy że z dnia na dzień twoja strona może przestać istnieć. Na poważniejsze projekty korzystanie z darmowego hostingu nie ma sensu, w takim przypadku już lepszy będzie VPS z aruby za 4,92 /msc i przynajmniej masz jakąś tam gwarancje uptime'u czego przy darmówkach nie masz albo jest jakieś 90%  :)

Podsumowując, najlepszym wyborem może się okazać cba.pl, są reklamy ale najmniejsze ryzyko że coś się z tą stroną stanie.

Opublikowano

Jeżeli szukacie dobrego hostingu to polecam aquahost.pl. Szybka pomoc, niskie ceny, dobre parametry i miesiąc za darmo!

Opublikowano

polecam cba

Wybór CBA to słaby pomysł ze względu na reklamy. Oczywiście można wykupić płatną usługę ale 2/10 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...